Essentiële olie bestellen (doTERRA)

Essentiële olie bestellen

Wil je weten hoe je kunt bestellen? Vul dan even je gegevens in en je krijgt z.s.m. een reactie van ons terug. Nadat de producten zijn besteld kan je nog altijd vragen stellen over de producten!  

Met de Family Physician Pakket & Home Essential Pakket krijg je tijdelijk een gratis Wellness Consult! Met dit consult maken we een ochtend, middag en avond plan voor het gehele gezin. Zo kunnen jullie het meeste uit de oliën halen en zodoende jullie gezondheid verbeteren.

Daarnaast geven wij in een cyclus van acht weken een gratis Masterclass. Elke week wordt een onderwerp uitgelegd met veel achtergrond informatie en hoe het te verhelpen/verminderen is met essentiële olie van doTERRA. Onderwerpen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld Stress, Hormonen, Slaap, kinderen enzovoorts. Wil je er graag een keer bij zijn stuur dan even een mailtje. In verband met de grote hoeveelheid interesse en het beperkt aantal plaatsen is opgeven verplicht. 

Koop olie met extra voordeel  (pakketten)

  • De 3 meest gekozen voordeelpakketten

    Deze drie pakketten geven je direct 25% korting en daarnaast krijg je er veel gratis doTERRA oliën bij!

Family Physician

Family Physician

Family Physician Pakket Goed beginnerspakket met 10 krachtige oliën van 5ml

Bestel

Home Essential

Home Essential

Home Essential Pakket Een pakket met 10 krachtige oliën van 15ml plus een gratis diffuser!

Bestel

Lifelong Vitality

Lifelong Vitality

Lifelong Vitality Pakket Best verkochte product binnen doTERRA. Supplementen op maat gemaakt voor Europa. doTERRA geeft zelfs een niet goed 100% geld terug garantie!

Bestel