Console

Console

Troost

Bevordert het loslaten van verdriet en zorg; draagt bij aan een getroost en gesetteld gevoelConsole

Stimuleert het gevoel van hoop en veiligheid. Console bevordert gevoelens van geruststelling en hoop en neutraliseert gevoelens van rouw, verdriet en hopeloosheid.

Iets of iemand verliezen kan heel pijnlijk zijn en diep desoriënteren. Onuitgesproken woorden en vragen kunnen je bezorgd houden. Bevat Frankincense, Patchouli, Ylang Ylang, Labdanum, Amyris, Sandalwood, Rose en Osmanthus.

Emotionele werking:

Console is speciaal voor hen die behoefte hebben aan emotionele ondersteuning. De olie helpt om gevoelens van emotionele pijn los te laten na een periode van stress of trauma. Console bevordert gevoelens van geruststelling en hoop en neutraliseert gevoelens van rouw, verdriet en hopeloosheid. Wanneer je het gevoel hebt dat er een storm raast in je hart of je hoofd, of wanneer je merkt dat je de emotionele pijn,  angsten en opwinding van binnen niet kwijt kunt raken, helpt Console je. Console bevat essentiële oliën van bloemen en bomen die je helpen de deur van verdriet te sluiten en je eerste stappen te zetten naar een hoopvol pad richting emotioneel herstel.

Negatieve emoties:

Wrok, verlies, getraumatiseerd, angstig, rusteloos, emotionele pijn, zware last, zorgelijk. 

Positieve emoties:

Comfortabel en ontspannen, rustig, weer een geheel voelen, sereen. 

Toepassing:

  • Verdamp in een diffuser
  • Doe 1 druppel in de palm van je hand, wrijf de palmen over elkaar, maak een kommetje van je handpalmen over je neus heen en inhaleer diep.
  • Verdun en gebruik plaatselijk, onder voetzolen, in de nek of op de rug, op het hart of op reflexpunten. 

Ingrediënten:

Frankincense, Patchouli, Ylang Ylang, Labdanum, Amyris, Sandalwood, Rose en Osmanthus.

Gebruik

Volwassene

Kind

Zwangere

Topisch

Veilig

Matige verdunning

Matige verdunning

Aromatisch

Veilig

Veilig

Matige verdunning

Inwendig

Niet

Niet

Niet