Forgive

Forgive 

VergevenForgive

Bevordert gevoelens van vrijheid en blijheid om boosheid en schuldgevoelens los te laten en om opgelucht en vernieuwd verder te gaan

Draag je een last die zwaarder wordt met de tijd en ben je beter af door de last te laten gaan? Als je er klaar voor bent, helpt Forgive je te bevrijden door vergeving, vergeten en doorgaan met je leven. Forgive bevordert gevoelens van tevredenheid, opluchting en geduld en helpt boosheid en schuldgevoelens neutraliseren.

Emotionele werking:

Deze samenstelling is voor de mensen die graag zouden willen vergeven.  Vergeving maakt je vrij van situaties en andere personen. Zodra je cynisch wordt of het ergste verwacht van wat gaat komen, helpt Forgive je om daarvan los te komen, om weer het goede in mensen te zien, los van de ervaringen tot nu toe. Mensen die deze samenstelling nodig hebben, zitten soms vast in het slachtofferpatroon van anderen de schuld geven en het ergste verwachten van een ander. Vaak vinden ze op basis van hun ervaring dat ze gelijk hebben in het neerleggen van de schuld bij een ander. Het gebruik van Forgive zal ze helpen inzien dat het leven slechts een grote les is waarbij ieder zijn of haar eigen deel heeft. Fouten horen bij het leven en als je deze kunt bekijken met vergeving, ben je vrij.

Forgive daagt je uit om alle bitterheid en vijandigheid ten opzichte van andere mensen los te laten en iedereen te ervaren als een grote familie met een andere rol daarin. Hij herinnert ons eraan dat we kunnen leven met als regel dat we anderen behandelen en bekijken zoals we ook zelf behandeld en bekeken willen worden. Hij bevrijdt je van oude pijn door het inzicht dat iedereen slechts haar of zijn best doet en dat handelingen die voor jou fout hebben uitgepakt, alleen compassie en vergeving vragen om daarvan los te kunnen komen.

Negatieve emoties:

Kritisch, oordelend, verzet, cynisme, bitterheid, anderen de schuld geven, boos, verdriet, schaamte.

Positieve emoties:

Vergeving, lichtheid, vrijheid, liefde, begrip en tolerantie.

 

 

Toepassing:

  • Verdamp in een diffuser
  • Neem 1 druppel in de palm van je hand, wrijf de handpalmen over elkaar, maak een kommetje van je handpalmen over je neus heen en inhaleer diep.
  • Verdun en gebruik het plaatselijk, onder voetzolen, in de nek of de rug, over het hart of op reflexpunten.

 

Ingrediënten:

Spruce, Bergamot, Juniper Berry, Myrrh, Arborvitae, Nootka Tree, Thyme, Citronella.