Inloop avond aromatouch en SOC

Lijkt het jou ook heerlijk om zelf een aromatouch behandeling te ondergaan? Of een Symphony of the cell te ontvangen? Veel mensen die bij mij een training voor aromatouch of SOC hebben gedaan zijn echte gevers. Mensen die altijd bezig zijn voor een ander. En juist dan moeten we goed voor onszelf gaan zorgen!!
Image
Image
Daarom heb ik besloten om voor alle mensen uit mijn team of die bij mij de training hebben gevolgd een inloop avond te gaan organiseren. Voorlopig 1 maal per maand om te kijken of er belangstelling is. Je kunt je even opgeven en komen en dan heerlijk met een andere aanwezige een behandeling uitwisselen. Hoe heerlijk is dat!
Spelregels zijn als volgt: ik zorg voor de zaal en koffie en thee is aanwezig Je neemt je eigen olie mee Je neemt indien mogelijk een massagetafel mee Je neemt je eigen handdoek/deken etc mee Je hebt de training bij mij gevolgd of je zit in ons team kosten zijn 5 euro voor de zaalhuur en koffie en thee Je kijkt zelf met wie je graag wilt uitwisselen en wat je zou willen geven en ontvangen Uiteraard kun je vragen stellen en zal ik er zelf ook zijn Zin in? geef je snel op via onderstaande link:

Inschrijven en betalen