LifeLong Vitality

Hellen Uncategorized Leave a Comment

Lifelong Vitality
Maar ik eet toch gezond…

Dat is vaak de eerste reactie als ik mensen vertel over de supplementen van doTERRA. Onze lifeLong vitality lijn.
Een bijzondere lijn van drie potten met vitaminen, mineralen, aminozuren, omega’s, kruiden en essentiële oliën.
Een pakket wat bij elkaar een bijzonder effect heeft in ons lichaam en ondersteunend kan werken op werkelijk alle klachten.

Recent bij een training van Boyd trumann geweest en ook hij begint iedere klacht met LLV voorschrijven. Niet zonder reden en zeker niet zonder resultaat

Zeker aan te raden bij bv fibromyalgie, ontstekingen, reuma, en meer chronische klachten. DoTERRA is zelfs zo zeker van zijn zaak dat ze garantie erop geven. Als jij binnen 30 dagen geen enkel verschil merkt krijg je je geld terug!

Wat maakt deze lijn nu zo bijzonder? Allereerst de basis van waaruit ze zijn begonnen met deze lijn ontwikkelen. Meestal begin je vanuit een kostenplaatje een supplement te ontwikkelen. En daar zit dan al meteen de beperkende gedachten die mee gaan spelen. Uiteraard kies je dan de producten waarvan inmiddels bekend is dat ze wel oké zijn en in ieder geval betaalbaar zijn. Wat zou er gebeuren als je de kosten helemaal los laat? En je alleen richt op wat de meest optimale stoffen zijn die maximale werkzaamheid garanderen? Precies, dan krijg je de lifelong vitality.

De basis was dus maximaal werkzame stoffen gebruiken. Een tweede wat een groot verschil maakt is de bio-beschikbaarheid. Een groot woord wat simpelweg betekend dat ze er stoffen aan toegevoegd hebben uit bv koolsoorten, broccoli en spinazie waardoor je lichaam niet denkt dat het een supplement binnen krijgt maar dit herkent als voedsel. Super gezond voedend voedsel wat dus ook nog eens maximaal opgenomen wordt. Terwijl met supplementen vaak een groot deel je lichaam weer zal verlaten wordt de LLV volledig opgenomen. Uiteraard zijn de producten die gebruikt worden erin meer dan biologisch!

Een derde reden waardoor deze supplementen zo goed werken is dat ze gekeken hebben naar de basis redenen waardoor mensen ziek worden, ouderdomsklachten krijgen en vitaliteit verliezen. Vervolgens hebben ze hun product daarop afgestemd.

Een van de redenen van allerlei klachten is verzuring en laaggradige ontstekingen van het lichaam. Wist je dat dat de oorzaak zou kunnen zijn van ongeveer 80% van alle ouderdomsklachten? En juist die willen we niet! De LLV ondersteund de lever en helpt het lichaam om afvalstoffen kwijt te raken waardoor de laaggradige ontstekingen verdwijnen. En dus het risico op ouderdomsklachten ook verdwijnen.

Verder neemt onze energie af, zowel bij ziektes als bij het ouder worden ( en dat begint al vanaf 35 jaar). Onze energie fabriekjes in de cel, de mitochondrien, werken minder goed en het worden er ook minder per cel. Dat betekend minder energie en helaas weer meer afvalstoffen ( vrije radicalen) waardoor de laaggradige ontstekingen weer toe zal nemen. De LLV helpt om de mitochondrien toe te laten nemen maar ook productiever te maken waardoor we meer energie krijgen en minder vrije radicalen.

Maar ik eet toch gezond?
En ja, de meeste mensen eten gezond en letten op. Helaas betekend dat tegenwoordig niet dat we dan ook genoeg vitaminen en mineralen binnen krijgen. Hiernaast een klein lijstje met de vitaminen en mineralen die je in alledaagse voeding binnen kunt krijgen. En een overzicht hoe dat in de afgelopen jaren is afgenomen

Een bizarre afname toch? Deze afname is een gevolg van afname in de bodem en wat niet in de bodem zit kan ook niet in de plantjes komen.

Als je kijkt naar deze cijfers en je rekent even heel simpel een afname van 50% ( wat het laag gemiddelde is dan zou je dus minimaal het dubbele aan groenten moeten eten en dan kom je al snel op 800 gram per dag. En dat is dan het minimum maar ook nog eens noodzakelijk voor 365 dagen per jaar! En hoe gezond je ook eet dat is nauwelijks haalbaar. Alleen dus al voor onze vitaminen en mineralen hebben we ondersteuning nodig. En als je dan toch supplementen daarvoor gaat nemen neem dan de lifelong vitality! Dan ondersteun je ook nog eens alle andere facetten van gezondheid.

Wil je meer weten of weten hoe je het kunt bestellen? Stuur gerust een berichtje!

Hellen

Geef een reactie