Oliën bestellen?

Wanneer je eenmaal hebt gemerkt wat de essentiele olien kunnen doen in je leven en dat van je dierbare wil je ze natuurlijk zelf in huis hebben.

Hiervoor zijn drie mogelijkheden die we hieronder even uitleggen.

Optie 1:

Je koopt de olie voor de verkoopprijs via deze Webshop.

Zo kun je rustig eens een flesje uit proberen en voelen of het gebruik van olie bij jou past. Deze methode is fijn als je eerst wilt proberen of de oliën aan je verwachting voldoen.

Wanneer je dat eenmaal zeker weet is optie 2 een veel voordeliger optie!


Uiteraard krijg je in alle gevallen informatie over de olie. Optie 2 en 3 geven echter nog veel meer mogelijkheden:

gratis een welness consult waarbij we een protocol maken afgestemd op de ongemakken en uitdagingen die jij ervaart. Zo leer je de olie snel kennen en toepassen.

Toegang tot een besloten facebook groep waar we veel informatie delen over de olien.

Toegang tot een besloten whatsapp groep waar je met alle vragen terecht kan en er altijd iemand binnen 5 minuten je antwoord kunt geven.

Toegang tot een app waar iedereen binnen ons team gratis van gebruik kan maken. De app heeft Droplii en staat boordevol met informatie en recepten. Alles wat je ooit wilde weten over essentiele olien is hier terug te vinden.

Uitnodgingen voor onze speciale avonden zoals de basis workshop, Make & Take en thema avonden.

je ziet dat als je eenmaal de keus maakt om te investeren in jezelf je ook alle begeleiding van ons krijgt zodat je werkelijk je leven kunt veranderen hiermee!
Optie 2:

We maken een registratie voor je aan en zo kun je de oliën aanschaffen met 25% korting. Dit is verreweg de meest interessante manier om aan je oliën te komen.

Bij een paar flesjes heb je de registratie kosten (24.25) er al uit en mocht je met een pakket willen beginnen vervallen de registratie kosten.

Je bent tot niets verplicht maar kunt 1 jaar van deze korting gebruik maken. Na een jaar zou je kunnen verlengen als je weer een bestelling doet en dan krijg je een gratis flesje peppermint terug voor je verlenging ( 18 euro).

Dus je bent zolang als jij het wilt verzekerd van oliën tegen inkoopsprijs en je zit nergens aan vast

Als je onderstaand formulier invult nemen we contact met je op en kijken we samen welke oliën je wilt, wat de kosten zijn en hoeveel voordeel inkoop voor jou oplevert.

Formulier:

  Reden van contact
  Vraag over hoe ik de producten kan gebruiken voor mijn gezondheid.Ik wil graag naar een gratis workshop of voorlichting komen.Graag koop ik een aantal essentiële oliën en ontvang 25% korting.Ontvang advies op maat tijdens een telefoongesprek of ontmoet afspraak.Gebruik maken van de tijdelijke gratis proefmonster actie.

  optie drie:

  Wanneer je al zeker weet dat deze essentiële oliën in je leven horen en je ze dus via de inkoop prijs wilt hebben kun je naast voor losse flesjes kiezen ook kiezen voor een pakket. Hier zitten de 10 meest gebruikte basis oliën in waarmee je ruim 80% van alle klachten kunt ondersteunen.

  Dit pakket is er in twee varianten en in beide gevallen heb je je registratie gratis en krijg je de producten voor inkoop prijs. Dat is dus voordeel op voordeel!
  Het Family essential pakket:

  10 flesjes van ieder 5 ml. van de volgende olien:

  deep blue, frankincense, lemon, onguard, lavender, melaleuca, peppermint, air, oregano en zengest.

  Het ideale pakket als je voorzichtig wilt proberen of essentiële oliën passen in je leefstijl  Prijs 147.60 incl verzenden
  Image
  Image
  Het Home essential pakket:

  9 flesjes van 15 ml. frankincense, lemon, on guard, lavender, melaleuca, peppermint, air, oregano, zengest en 1 flesje van 5 ml namelijk de deep blue

  Daarnaast krijg je er een super fijne diffuser bij.

  Dit pakket geeft je een voordeel van zo'n 112 euro op de producten als je ze los voor inkoop aanschaft.  Prijs: 280.70 incl verzenden