On Guard

onguardDe oliën in deze samenstelling zijn onderzocht op hun sterke vermogen om schadelijke bacteriën, schimmels en virussen te doden. Deze samenstelling kan worden verneveld in de lucht of worden gebruikt voor het reinigen en zuiveren van allerlei oppervlakken in het huishouden.

On Guard is dōTERRA’s unieke, gepatenteerde samenstelling van oliën ter ondersteuning van een gezond immuunsysteem. Een combinatie van essentiële oliën biedt met een aangename geur een natuurlijk en effectief alternatief voor ondersteuning van het immuunsysteem. On Guard met zijn unieke aroma is een van de meest veelzijdige samengestelde oliën.

On Guard is ook veilig te gebruiken voor het niet-toxisch reinigen van aanrechtbladen of andere oppervlakten of voor het zuiveren van de lucht door middel van een diffuser. Vanwege de potentie van de componenten is On Guard heel geschikt voor het opruimen en onder controle houden van ziekteverwekkende micro-organismen. On Guard is ook verkrijgbaar in de vorm van softgels en keelpastilles, te vinden bij de voedingssupplementen.

 

Belangrijkste Werking:

Tegen abcessen, luchtvervuiling, antibacterieel, schimmelwerend, antiviraal, blaasontsteking, candida, chronische vermoeidheid, reiniging, koortsblaasjes, verkoudheid, hoest, griep, tandvleesaandoeningen, slecht ruikende adem, hypoglykemie, infecties, lupus, schimmel, klierkoorts, MRSA, pest, longontsteking, schurft, keelpijn, stafylokokken infecties, wratten.

Emotionele werking:

On Guard is een krachtige samenstelling om je innerlijke zelf te versterken zodat je voor jezelf kunt staan in je eigen leven op een integere manier. Speciaal voor degenen met zwakke grenzen. Hij geeft je de kracht om nee te zeggen en je grenzen voor iedereen helder en duidelijk te maken. Hij verbreekt ongezonde verbindingen zoals wederzijdse afhankelijkheid, parasitaire contacten en negatieve groepsovertuigingen. Hij leert je om voor jezelf op te komen en je leven te leiden in overeenstemming met je werkelijke zelf.

 

 

Negatieve emoties:

Aangevallen, onbeschermd, kwetsbaar, buigen onder druk.

Positieve emoties:

Beschermd, capabel, begrensd, integer, onafhankelijk, krachtig.

Toepassing:

 • Masseer op keel, maag, darmen en voetzolen.
 • Verdun 1 druppel in FCO en masseer de thymus om het immuunsysteem te activeren.
 • Masseer onder de oksels om lymfestelsel te activeren.
 • Verdamp in een diffuser.
 • Neem 1 druppel in de palm van je handen, wrijf de palmen over elkaar, maak een kommetje van je handpalmen over je neus heen en inhaleer diep.
 • Verdun en gebruik plaatselijk, onder voetzolen, in de nek of de rug, over het hart of op reflexpunten.

Let op:

Verdun voor een gevoelige huid. Bij voorkeur op de voetzolen aan te brengen i.v.m. irritatie van de huid.

Ingrediënten:

Wild Orange, Clove Bud, Cinnamon, Eucalyptus en Rosemary.

Gebruik

Volwassene

Kind

Zwangere

Topisch

Matige verdunning

Hoge verdunning

Hoge verdunning

Aromatisch

Veilig

Matige verdunning

Matige verdunning

Inwendig

Matige verdunning

Hoge verdunning

Hoge verdunning

Image
 • Dit is onze immuunbooster.
 • Gebruik hem als er virussen en seizoensuitdagingen in de lucht hangen. Je mag het hiervoor in een diffuser gebruiken; 2 druppels in de diffuser aanzetten in de ruimte waar je bent en hiermee boost je je immuunsysteem en voorkom je dat mensen elkaar besmetten
 • Gebruik onguard onder de voeten als je ziek aan het worden bent.
 • Of neem m in in een capsule als er een griep of verkoudheid aan komt
 • Je kunt er wonden mee ontsmetten. Hiervoor verdunde OnGuard rondom de wond aanbrengen.
 • Het ontsmet ook oppervlakten, je kunt hiermee dus je aanrecht echt schoonmaken, je wc reinigen of een tapijt ontsmetten. Voor de laatste gebruik je zuiveringszout 1 kopje en 15 druppels onguard. Bestrooi het tapijt hiermee en laat het een tijdje rusten. Na ongeveer een uur opzuigen met de stofzuiger en alles is weer fris
 • Ook bij kinderen kan het gebruikt worden alleen dan verdun je de olie met wat basis olie zoals bv kokosolie
 • Doe een druppel in het filter van je stofzuiger om de lucht te ontsmetten in huis
Image
Image
 • Doe een druppel op een knijper en zet deze op de ventilator in de auto. Je auto ruikt hierna heerlijk fris
 • Voeg onguard toe aan je wasgoed op een doekje of op een wollen bol in de droogtrommel
 • Er bestaat een onguard schoonmaaklijn van doterra. Leuk om je eens in te verdiepen!