Studie slaap en essentiële olie

Slaap is een levensvoorwaarde!

We onderschatten nog steeds het effect van slaap op onze gezondheid en emotioneel welzijn.
Om te kunnen overleven hebben we drie basis dingen nodig:

Zuurstof, water en jawel; slaap!

Slaap zorgt ervoor dat je fysieke lijf tot rust komt. Dat je spijsvertering kan werken en dat er herstel plaatsvindt in je lichaam op alle vlakken. Je hele hormoonsysteem reguleert tijdens je slaap en je kunt weer letterlijk en figuurlijk opladen.  Alles is afhankelijk van rust en een kwalitatief goede slaap!

Klachten en slaapgebrek.

Na een langere tijd een tekort aan (goede) slaap kun je allerlei klachten krijgen. Depressie, burn-out, overgewicht, gespannen zijn, paniekstoornissen en nog veel meer. Niet voor niets is tijdens oorlog iemand zijn slaap onthouden een marteling. 

Slaapproblemen zijn dus iets om serieus bij stil te staan.

Omdat we de afgelopen jaren zoveel meer klachten horen rondom slaap hebben we besloten om een studie te gaan doen. Slaap en essentiële oliën.

 

Essentiële oliën zelf ervaren.

Als je eenmaal de kracht van essentiële oliën hebt ervaren is ‘t logisch om te kijken wat voor invloed ze kunnen hebben op slaap. Er zijn al zoveel wetenschappelijke onderzoeken gepubliceerd met bv de werking van lavender op onze slaap dus we weten dat ‘t kan werken. 
En zelf ervaren in nu eenmaal het allerleukste.

We doen een studie van 17 januari 2022 tot en met 25 januari 2022.

In deze week ga je zelf ervaren wat een olie voor effect zou kunnen hebben op je slaap.

Wil je mee doen? geef je dan snel op!

De studie.

We starten de studie met het invullen van een vragenlijst.  Tegelijk krijg je van ons de samples opgestuurd voldoende om 7 dagen de olie te kunnen gebruiken. We werken met verschillende samples zodat je zelf kunt ervaren wat het beste werkt voor jou. Ieder mens is namelijk anders.

We starten allemaal tegelijk met de oliën na een introductie workshop online (via ZOOM). In deze workshop leggen we je uit wat essentiële oliën zijn, hoe je ze gaat gebruiken en wat je kunt verwachten van de studie. 

Aan het einde van de week vul je nog een keer de vragenlijst in en kun je zo vergelijken wat de oliën voor jou hebben gedaan. We sluiten weer af met wederom een workshop online en hier vergelijken we de resultaten en leggen we uit waarom de oliën deze effecten hebben gehad. Mocht je na de studie de oliën willen aanschaffen kan dat ook tijdens de workshop.

Voorwaarden.

Je hebt nog geen ervaring met de olien van doTERRA

Je hebt nog geen eigen account bij doTERRA

Je vult twee maal de vragenlijst in

Je bent bij beiden workshops online aanwezig.

Mee doen is gratis mits je aan bovenstaande voorwaarden voldoet.

Een ideale manier om zonder risico zelf te gaan ervaren wat oliën zouden kunnen doen!

Lijkt het je wat?

Geef je dan snel op! Liefst uiterlijk 14 januari zodat we tijd hebben de samples en info naar je toe te sturen en jij ze binnen hebt voor de 17e!

Opgeven kan door een mail te sturen met je volledige naam en adres en je mobiel nummer naar oilmanianederland@gmail.com.

 

Nog vragen? neem gerust even contact op: 06-13515191

 

Warme groet 

Hellen Venix

Linken naar een paar wetenschappelijke studies op pubmed mbt essentiele olien en slaap.

 

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32396914/

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/26133206/

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/16520572/

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4805151/