Symphony of the cells

Symphony of the cell

Deze bijzondere methode is in te zetten bij een veelvoud aan klachten. Boyd Truman heeft deze methode ontwikkeld met de oliën van doTERRA. Tijdens deze techniek worden de oliën gestapeld aangebracht op rug en voeten. Laat je niet in de war brengen door de simpele techniek want t effect ervan is zeer bijzonder!

De achtergrond gedachte van deze methode is dat de verschillende systemen in ons lichaam moeten samenwerken om in balans te zijn.
Vergelijk dit maar met een orkest. Als een orkest de instrumenten op elkaar af stemt en samen in harmonie speelt geeft dat de mooiste muziek. Maar als een van de instrumenten verkeerd afgestemd staat geeft dat een disharmonie in t hele muziekstuk.

 

Zo werkt t ook in ons lichaam; als alle lichaamssystemen in harmonie met elkaar samen werken is je lichaam in balans. Maar wanneer er 1 lichaamssysteem niet in balans is kan dat andere systemen mee nemen daarin. En dat merkt je aan klachten, ongemakken en uitdagingen

Als bijvoorbeeld je darmen uit balans raken en je kunt er op dat moment niets aan doen zal je zien dat op termijn je wellicht andere ongemakken gaat ervaren. Zoals depressieve gevoelens ( serotonine tekort vanuit de darmen ) of je immuunsysteem werkt minder goed ( immuun wordt opgebouwd vanuit de darmen) of je merkt dat je hormonen uit balans raken ( vitamines als bouwstof voor hormonen uit balans). 
Zo hebben dus alle systemen invloed op elkaar

Symphony of the cells

De training

In 1 dagdeel kun je deze training doen. We beginnen de dag met een klein stukje theorie en uitleg. Daarna gaan we de techniek zien, doen en ondergaan.

Je leert de techniek toepassen en je leert kiezen uit de 18 protocollen welke van toepassing is. Je leert in welke stappen de oliën gestapeld op rug en voeten aangebracht worden en gaat zelf voelen wat het met je kan doen.

 

Tijdens de training is makkelijk zittende kleding fijn! 

Aan t einde van een dagdeel ben je in staat deze techniek toe te passen bij dierbaren maar ook in een praktijk.

Meer weten? stuur gerust een PB

De link om aan te melden staat hieronder.