Workshop Trauma en EFT

Workshop Trauma en EFT 

De dag is toegankelijk voor iedereen! Zowel voor werkers in de gezondheidszorg, leken die gewoon meer info of inzicht willen hebben in trauma alsook  moeders en vaders  die hun kinderen met hun stress willen helpen enz.

Tijdens deze dag leer je wat een trauma is en hoe het in de hersens werkt. We gaan natuurlijke middelen bespreken die kunnen ondersteunen bij een trauma en tijdens de behandeling van een trauma.

We bespreken de EFT en hoe je deze toepast. EFT is een bedrieglijk eenvoudige techniek met bijzonder resultaat die voor iedereen toepasbaar is. En vooral ook simpel en snel uitgevoerd kan worden.

We leggen uit hoe je jezelf kunt ondersteunen bij een trauma. Wat je er zelf aan kunt doen en hoe je een ander daarbij kunt helpen. En vooral hoe natuurlijke middelen ons ondersteunen in dat proces De dag is zo opgebouwd dat je aan het einde van de dag een volledige behandeling kan geven.  

Zowel voor jezelf als voor een ander. Je krijgt een certificaat als bewijs van deelname. In de ochtend beginnen we met theorie en in de middag gaan we praktisch werken. Heb je interesse? Wil je meer weten? Wil je je aanmelden?