Ons Team

Loes Krijger
thuis in oliën.

Grachtwal 17

8316BV Marknesse

06-29318763

thuisinolien@gmail.com

www.thuisinolien.nl

 

Hoi! Ik ben Loes.

Samen met mijn man Cor en de kids, woon ik in Marknesse. Samen hebben we 4 jongens; Thom(14), Pal(12), Stef(7) en Coen(6).

Sinds 2017 ben ik heerlijk aan het smeren met de pure oliën van doterra op mezelf, binnen ons gezin en iedereen die me lief is. Ik leerde veel over de oliën door cursussen te volgen en boeken erover te lezen en begon mijn eigen team op te bouwen.

Omdat het team steeds groter werd ben ik in 2019 mijn eigen bedrijf Thuis in oliën gestart.

Vele cursussen en opleidingen gevolgd zoals EFT, Hormooncheck, Aromatouch technique, Symphonie off the cells om mijn klanten nog beter te kunnen begeleiden en ondersteunen.

Karen Bakker
Olish

Keiweg 39,

8471cv wolvega.

06-20610912

olish.doterra@gmail.com

 

Ik ben Karen Bakker. Sinds 2019 met de oliën aan het werk en nog geen dag spijt.

 

Ik begeleid je vol enthousiasme in t gebruik van de oliën en help je op weg naar een gezonde leefstijl. Zelf heb ik al zoveel mooie momenten beleefd met de oliën en die deel ik graag met iedereen.

 

Inmiddels pas ik ook de Aromatouch techniek toe en de Symphony of the Cell. Verder kan ik via een Itovi ( bioresonantie) snel achterhalen wat jouw lichaam nodig heeft. 

Marion Frizo
Pure kracht uit de natuur

Sint Catharinagilde 7

8253KA Dronten
Tel: 0610966509

marionfrizo@xs4all.nl

 

Herken je die momenten in je leven waarin je wel wat extra ondersteuning kunt gebruiken? Hou je van natuurlijke producten, de kracht van moeder natuur? Ik vertel je graag hoe je op een natuurlijke manier regie kunt nemen op je fysieke en mentale gezondheid.

 

Inmiddels al een flinke tijd actief met de oliën van doTERRA. En ik begeleid je graag op weg naar een gezonde leefstijl.

Ramona Bouw
Be in balance

De Fluit 31
1398 CA Muiden
06-19903602

Info@be-in-balance.nl

www.be-in-balance.nl

 

Wil je met meer energie de deur uit dan dat je binnen kwam? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Ik ondersteun mensen graag om energie te brengen, bewustwording te creëren en balans te brengen in lichaam en geest. 

 
Dit doe ik met ondersteuning vanuit de sensitherapie, Doterra oliën, massages met essentiële oliën, access bars en healings. 
Neem een kijkje op mijn website voor de details
 
Groeten Ramona 

Hilly Bult-Loerts
Hilly Gaia Coaching

x

Reina Lubbinge
Studio Fijne Olie

Ruinerweg 54,

7958 RD

Koekangerveld

0652384490.

info@studiofijneolie.nl

 www.studiofijneolie.online

 

Ik ben Reina Lubbinge. Ik ben gediplomeerd aroma-therapeut, overgangstherapeut voor dames in de overgang, ik geef EFT behandelingen, en ik ben A level docent babymassage. 

Het verbeteren van de gezondheid van mensen en dieren is mijn passie. 

De natuurlijke kracht van essentiële oliën helpt hier enorm bij. Het maakt het mogelijk dat de menszelf de verantwoordelijkheid weer neemt om zichzelf, zijn paarden, honden en naasten te helpen met de eeuwenoude kracht van de natuurlijke kruiden in een modern jasje, een flesje essentiële oliën, puur en zonder chemische middelen. De missie van Studio Fijne Olie is om de mensen zelf weer in contact te brengen met deze oeroude kracht van de natuur. Simpel door informatie en olie te delen en door goedkoop onderwijs over essentiële oliën te geven.

Mijn specialiteit is het behandelen van paarden met hulp van de essentiële oliën. Ik kan u leren hoe u uw paard zelf een aroma massage kunt geven en de essentiële oliën veilig kunt gebruiken voor uw paard. U kunt deze behandelingen voor u zelf alleen boeken of dit kan in groepsverband.

U kunt ook een workshop bij mij thuis boeken.

Henny Hoekstra
gewoan noflik

Rolbregedijk 18
8406 AN Tijnje
06-25171659
www.gewoan-noflik.jouwweb.nl

henny8406@hotmail.com

 

Hallo Ik ben Henny Hoekstra
Ik ben sinds 2019 bezig om mezelf en iedereen in mijn omgeving onder de olie van Doterra te smeren, omdat ik geloof in het (h)eerlijke product, het heeft zoveel voordelen voor mij en mijn gezin gebracht.

 

Graag wil ik dit met jou delen en je hierover informeren.
Ik woon in Tijnje, waar ik eigenaresse ben van praktijk Gewoan Noflik . De praktijk waar je jezelf mag zijn.
Ik geef hier diverse massage behandelingen;
• Lichaamsmassage
• Voetreflexmassage
• Aromatouch techniek
• The Waterfall techniek
• Symfonie of the cell
Ook geeft ik workshops;
• Geef jezelf een voetmassage
• The Waterfall techniek

 

En natuurlijk gebruik ik bij al mijn massages de oliën van Doterra

Sjoukje Jonkman- de Vries
Praktijk Healing Happiness

Zetveld 23
9367 rr de Wilp
06-10278264

info@healinghappiness.nl

www.healinghappiness.nl

 

Healing Happiness = jou dat stukje vreugde, geluk en ontspanning terug geven.

In mijn praktijk zijn de oliën een prachtige aanvulling op de behandelingen en geven net dat extra zetje om blokkades, of klachten aan te pakken of te verzachten.

In mijn praktijk maak ik gebruik van de itovi scan, kun je terecht voor Reiki, Access Bars, en diverse wellness massages waaronder de AromaTouch.
Tevens ben ik Magnesium consulent.

Wil jij even heerlijk ontspannen, alles even loslaten?
In overleg gaan we kijken welke behandeling/massage bij jou past.

Liefs Sjoukje

 

Grietsje Bakker
Touching hands

Burg. Drijberweg 92

9254 EA Hardegarijp

0613096660.

grietsjebakker1969@hotmail.com

 

Sinds een jaar of 6 gebruik ik binnen mijn gezin de oliën van dõTERRA. Ik volg diverse trainingen, cursussen , workshops rondom de oliën waarna ik ook massages mocht geven . Ik verzorg ontspanningsmassages, indiase hoofdmassages, symphony of the cell, the watherfall. Dit alles om mijn medemens te ondersteunen . Sinds een jaar ben ik gestart met mensen enthousiast te maken en meer te vertellen over de oliën en hoe ze deze kunnen gaan inzetten om hun lichaam te ondersteunen. Ik maak mijn eigen vloeibaar wasmiddel en schoonmaakmiddelen waar ook de oliën in verwerkt worden. Hier sta ik regelmatig mee op markten.

Anouk Krens
Praktijk Sento

Albert Meijeringstraat 8

7521 TL Enschede

06-20755742 www.hersteljebalans.nl info@hersteljebalans.nl

 

Sinds 2 jaar ben ik heerlijk aan het werk met de oliën van DoTerra en geniet hier met volle teugen van. Thuis zet ik ze in voor mijzelf, mijn kinderen (twee jongens van 19 en 17) én mijn huisdieren (twee honden uit Spanje). In mijn praktijk geniet ik van het werken met de oliën van DoTerra bij bijvoorbeeld behandelingen met de AromaTouch techniek en andere momenten waar een olie ondersteunend kan zijn.

 

Waarvoor kun je bij mij terecht?

Ik heb een praktijk voor kinesiologie & counseling genaamd Sento waarin ik voornamelijk vrouwen begeleid om meer vanuit hun hart te gaan leven, meer zelfvertrouwen te creëren en hun eigen koers te gaan varen.

 

Momenteel volg ik ook een erkende opleiding tot instructeur voor een hondenschool om dit met mijn praktijk te kunnen gaan combineren: ik zie namelijk veel mensen in mijn omgeving die zich ‘verstoppen’ achter hun hond, met alle gevolgen van dien. Een onzekere geleider ‘dwingt’ hiermee de hond om de leiding te nemen, wat niet per se verstandig is. Een hond heeft juist behoefte aan een leider waarop hij kan vertrouwen.

Het werken met mens en dier is iets waar ik ontzettend blij van wordt. Als je beide ziet groeien en openbloeien, dát is waar ik het voor doe!

 

Neem gerust een kijkje op mijn website voor meer informatie over mij en mijn praktijk.

x
x

x

x
x

x

Onze visie en werkwijze.

Met een basis workshop worden de 10 basis oliën uitgelegd (basispakket). Een workshop kan bij u thuis, maar wij hebben op eigen locatie ook regelmatig basis workshops.