Happy Hormones Day

We leven in een hormoon verwarrende maatschappij. Helaas heeft dat nogal veel invloed op onze gezondheid en emotioneel welzijn.

Vele vage klachten en ongemakken zijn terug te voeren op hormonale onbalans in ons systeem en als je dit wilt gaan herstellen rijst de vraag; "waar begin ik".

Er is zoveel informatie dat vele door de bomen het bos niet meer zien. En dat terwijl we met essentiële oliën zoveel kunnen doen om onze hormoonhuishouding weer in balans te krijgen.

Maar waar begin je?

Nou met deze training bijvoorbeeld!

Hormonen in balans met doterra
Happy Hormones Day OilMania

In 1 dag leg ik je uit hoe hormonen werken in ons systeem. In jip en janneke taal gaan we door de belangrijkste hormonen heen en leer je welke invloed ze hebben op jou, je gezondheid en hoe ze onderling verband houden.

We bespreken de relaties tussen hormonen onderling maar ook hoe voeding, leefritme en omgevingsfactoren van invloed zijn

Na deze dag ben je in staat om met behulp van schema's de lijn uit te stippelen hoe je met voeding, supplementen en essentiele olien je hormonen weer in balans kunt krijgen.

Deze training is geschikt voor iedereen die graag zelf invloed wil uitoefenen op gezondheid en vooral wil begrijpen hoe het werkt.

Ook de profesional zal na deze dag aan de slag kunnen met onderbouwde adviezen over hormonale onbalans

We bespreken deze dag alle belangrijke hormonen die veel voorkomende klachten veroorzaken, niet alleen voor de vrouw. Ook voor mannen en voor mensen met bv burnout klachten.

De dag is zo opgebouwd dat ook de leek de taal kan begrijpen. Je krijgt een reader waar de handouts in staan evenals de overzicht schema's van hormonen en hun klachten. De readers staat ook boordevol essentiële olie "recepten" zodat je werkelijk een verschil kunt gaan maken.

lijkt het je wat? geef je snel op want vol = vol!

oplossing hormoon balans

Inschrijven Happy Hormony Day
Totaal