Over OilMania Nederland

Hellen Venix

Hellen Venix

 Al sinds 1990 ben ik bezig met natuurlijke gezondheidszorg en sindsdien heeft het mijn interesse altijd vast kunnen houden. Ik geloof dat de natuur ons alles heeft gegeven om onze gezondheid en emotioneel welzijn positief te kunnen beïnvloeden.

Ik heb vele opleidingen en cursussen gevolgd en mijn werk als natuurgeneeskundige en gedragstherapeute met ongelooflijk veel plezier gedaan.

Sinds 1991 ben ik dan ook bezig geweest met aromatherapie. En iedere keer weer werd ik razend enthousiast van de mogelijkheden die dat zou kunnen bieden, maar liep ik klem op de essentiële olie of liever het gebrek aan de juiste essentiële olie. Essentiële olie met een therapeutisch keurmerk die dus echt zuiver zijn.

Sinds juni 2016 ben ik met doTERRA oliën bezig en tot mijn grote vreugde kan ik nu alles in de praktijk toepassen wat ik voorheen als kennis verzameld had.

En nog mooier: ik kan mensen “wijzer” maken waardoor ze de oliën van doTERRA zelf kunnen toe gaan passen om hun gezondheid en welzijn of die van hun dierbaren te verbeteren. En met iedereen kennis delen is iets wat ik misschien nog wel leuker vind dan als natuurgeneeskundige werken.

Met behulp van jarenlange ervaring als natuurgeneeskundige en gedragstherapeut kan ik mensen ondersteunen met hun klachten en ze met behulp van essentiële oliën leren hoe ze hun eigen gezondheid weer positief kunnen beïnvloeden

Mijn grootste droom is dat er in ieder huis essentiële olie van doTERRA te vinden zal zijn. Dat mensen zelf weten hoe ze hun welzijn in eigen hand kunnen nemen en elkaar kunnen steunen in hun weg naar gezondheid, onafhankelijkheid en emotioneel welzijn! En die droom komt langzaam aan uit!

Mocht je meer informatie willen over mijn werkzaamheden binnen de praktijk of een afspraak willen maken klik dan op onderstaande link

Raymond de Zeeuw

Al van kinds af aan weet ik niet beter dat gezondheid op een natuurlijke manier ondersteund werd.  En uiteraard krijg je dan als opgroeiend kind ook een fase dat je dat juist niet meer wilt.

Dus toen de essentiële oliën van doTERRA in ons huis kwamen was ik aanvankelijk wat sceptisch. Niet weer iets alternatiefs….

Dit zal zeker ook versterkt zijn omdat ik klinische neuropsychologie studeer en in kringen zit waar veel medici zijn. De alternatieven zoals essentiële oliën zijn in die wereld nog niet echt doorgedrongen en lijken zeker niet bewezen.

Het heeft dan ook echt drie stevige ervaringen nodig gehad voor ik het enthousiasme over de oliën begon te begrijpen en zelfs te delen. Iets wat voor mannen redelijk normaal is weet ik nu.

Inmiddels zijn de twijfels over de essentiële oliën van doTERRA weg en heb ik gezien en zelf ervaren wat ze kunnen doen. Dat gaat zelfs zo ver dat ik als ik straks afgestudeerd ben ik heel graag wetenschappelijk onderzoek wil doen naar de werking van de olie op bv. ADHD, autisme en andere aandoeningen. Het lijkt mij geweldig als we in de toekomst de oliën kunnen inzetten voor deze mensen in plaats van medicijnen waarvan soms de bijwerkingen beslist niet gewenst zijn.

Ik weet nu ook, omdat ik de testen opgezocht heb, dat er wel degelijk al flink wat wetenschappelijk onderzoek is gedaan en de werking van doTERRA essentiële olie verbluffend te noemen is op heel veel klachten

Mijn toekomst zal hopelijk gevuld zijn met het uitdragen van de essentiële oliën naast mijn kennis als klinische neuropsycholoog en ik droom dat er tussen deze twee werelden een flinke brug geslagen kan worden, wie weet met een beetje hulp van mijzelf.

Raymond de Zeeuw