Aanbod Essentiële Olie

Essentiële olie van doTERRA

Essentiële olie

Etherische of essentiële oliën zijn vluchtige, aromatische verbindingen die worden gevonden in zaden, schors, bladeren, stengels, wortels, bloemen en andere delen van planten. Vrijwel alle planten produceren etherische oliën maar slechts een klein deel produceert genoeg om winning mogelijk en rendabel te maken. Bij OilMania is vrijwel elke olie verkrijgbaar in de meest pure vorm als mogelijk.

Pure essentiële olie

Essentiële oliën hebben krachtige, reinigende eigenschappen en zijn van nature anti-bacterieel. Pure essentiële oliën worden onmiddellijk door de huid opgenomen en zorgen voor reactie in het lichaam. Veel essentiële oliën kunnen ook inwendig worden gebruikt  om vitaliteit en gezondheid te helpen bevorderen. Zuivere, onversneden essentiële oliën zijn doorzichtig en variëren in kleur van kristalhelder, geel, oranje, groen, tot diep blauw.

Essentiële olie herkomst

Door de geschiedenis heen zijn essentiële oliën in verschillende culturen al veelvuldig toegepast vanwege hun medicinale en therapeutische werking. Ook dieren in het wild kennen instinctief de mogelijkheden die etherische oliën uit planten ze kunnen bieden. Moderne wetenschappelijke studies bevestigen steeds meer de enorme voordelen van essentiële oliën voor onze gezondheid.

Meer weten?

Wil je meer te weten komen over onze heerlijke producten? Oil Mania verteld je graag meer over de mogelijkheden en toepasbaarheid van essentiële olie. Meld je aan voor een gratis workshop of voor één van onze trainingen. Meer informatie of een vraag? Stel gerust een vraag via het Contactformulier

Proefmonster ontvangen

Nog niet overtuigd van de kracht van essentiële olie? We willen je graag laten ervaren hoe krachtig ons product is. Laat weten waarvoor je olie wil inzetten en we sturen je graag een gratis proefmonster op. Proefmonster aanvragen

Olie kopen met 25% korting

Wanneer je hebt ondervonden wat essentiële olie voor je kan betekenen. Dan wil je waarschijnlijk vaker olie aanschaffen. Als lid kun je genieten van 25% korting en daarnaast krijg je de mogelijkheid om zelf producten aan te bieden. Een leuke bijverdienste! Neem contact op voor meer informatie.