Wat Oilmania doet (en voor jou kan betekenen)

Ondersteuning

Allereerst staat het bieden van ondersteuning met onze doTERRA etherische olie voorop. Met onze etherische olie bieden wij ondersteuning aan het hele gezin. Naast lichamelijke en geestelijke ondersteuning voor mens en dier, kent onze essentiële olie ook vele toepassingen voor in en om het huis.

Ondersteuning essentiële olie
Producten leveren etherische olie

Producten leveren

Het aanbieden is de eerste stap. Samen met de mensen die geïnteresseerd zijn gaan wij kijken wat de voordeligste optie is aan de hand van hun wensen en mogelijkheden. Wij geven dus advies over de producten en vaak is er ook de mogelijkheid om de producten eerst uit te proberen.

Educatie

Op het moment dat je de producten in huis hebt weet je waarschijnlijk nog niet hoe je ze precies moet gaan gebruiken.

  1. Iedereen die producten bij ons koopt krijgt ons persoonlijk telefoonnummer. Dit is super handig indien je snel wil weten hoe je een bepaalde klacht kan oplossen en je zelf niet weet hoe, bijvoorbeeld als je kind plotseling ziek is geworden.
  2. De personen die een pakket kopen krijgen een gratis Wellness Consult. Tijdens dit consult leggen we precies uit hoe je de producten kunt gebruiken in de ochtend, middag en avond voor elk gezinslid met hun specifieke wensen en uitdagingen. Omdat wij educatie zo belangrijk vinden en wij willen dat jullie echt weten hoe je de producten kan gaan gebruiken is dit geheel gratis.
  3. Iedereen krijgt een stempelkaart voor de Masterclass. Dit is een terugkerende cyclus van 8 weken met elke week een ander onderwerp waarin we het gebruik van de olie ten opzichte van een specifiek onderwerp uitdiepen. Tijdens deze avonden leer je super veel over een onderwerp en hoe je de producten kan gebruiken ter ondersteuning. Wij werken samen met verschillende teams, zodat iedereen in Nederland gebruik kan maken van deze optie. Wij geven de Masterclass zelf in Friesland (Beetsterzwaag). Mocht je niet in de buurt van Beetsterzwaag wonen geven wij mogelijke locaties door waar je de Masterclass kunt volgen. Bij ons en de meeste andere locaties is de Masterclass gratis. Er wordt wel een kleine bijdrage gevraagd (niet verplicht), zodat de zaalhuur niet alleen uit onze zak komt.
  4. De OilMania avonden. Eén keer per maand doen we een verdiepingsklas in Beetsterzwaag, waarbij we een onderwerp uitleggen en hoe essentiële oliën hierbij kunnen helpen. De onderwerpen worden gekozen door de personen van ons team en je hebt dus de mogelijkhied om ook zelf een onderwerp in te brengen. De prijs bedraagt €7,50 en parkeren is gratis.
Educatie etherische olie
Geld verdienen doterra

Geld (bij) verdienen

Naast de ondersteuning die wij bieden met etherische olie kunnen wij ook op financieel gebied iets voor je betekenen. Leuke (bij-)verdienste, welke kunnen oplopen tot meer dan een modaal inkomen! Lekker zelf bepalen waar en wanneer je werkt, neem contact op als je het leuk lijkt om geld te verdienen met onze heerlijke oliën.