Allergie Training

Hormonen in balans met doterra
Wie kent niet minstens 1 persoon die last heeft van allergieën? Hooikoorts nikkelallergie maar zeker ook voedsel allergieën lijken er bijna bij te horen. Het komt zo vaak voor tegenwoordig! Allergieën kunnen soms zomaar uit t niets lijken te ontstaan. Soms zijn intoleranties heel heftig en soms lijken we het te overgroeien. Soms veranderen de gevolg klachten van een allergie zodat t lijkt alsof t over is en je gewoon een andere klacht hebt gekregen. En hoe weet je nu wanneer je er wel iets mee moet doen? .
We leven in een wereld waarin stofjes die we binnenkrijgen zo ver van ons natuurlijke mechanisme vandaan staan dat we een soort overload krijgen in ons systeem. En dat merk je ergens in de reacties. Onze darmen worden overbelast. We krijgen ladingen chemische stoffen binnen met onze voeding en verzorgingsproducten. We krijgen medicijnen bij allerlei klachten zonder te kijken naar de oorzaak ervan. Onze darmen hebben t met t moderne voedsel zwaar te verduren met als gevolg dat ons lichaam langzaam aan vol raakt met afvalstoffen
En al deze factoren spelen t ontstaan van een allergie of intolerantie in de hand. We gaan in deze training in op de oorzaak van deze klachten, hoe ze zijn ontstaan en wat je er mee kunt doen. Onderwerpen die aan bod komen: Wat is een allergie, intolerantie en gevoeligheid. En hoe herken je t verschil. Welke klachten duiden op een allergie of intolerantie. Welke factoren spelen een rol in t ontstaan ( want dan kun je t ook gaan voorkomen). De rol van ons immuunsysteem en darmen. De rol van hormonen . Hoe kun je je zelf ondersteunen bij een allergie en intolerantie. Wat doe je bij overgevoeligheden. Welke emotionele factoren spelen een rol hierbij. Kruis allergieën. Welke kernstoffen spelen bijna altijd een rol.
Deze training is geschikt voor iedereen die zelf hier last van heeft en het wil begrijpen en ondersteunen maar ook voor de professional die graag anderen wil helpen hierbij. De training duurt 1 dag van 10 tot ongeveer 17.00 uur. We doen de training online via ZOOM in kleine groepen zodat we niets hoeven aan te passen aan regels en afstand voor niemand een rol speelt.
Als je je hebt aangemeld krijg je de reader met alle handouts en recepten en adviezen per post toegestuurd. Deze gebruiken we tijdens de training. Er is alle ruimte om vragen te stellen en ook op persoonlijke situaties in te gaan. We doen het in kleine groepjes zodat iedereen de tijd heeft. Nog vragen? Laat t me gerust even weten Aanmelden kan via onderstaande link
 

Inschrijven Allergie Training
Totaal