8-daagse challenge rugklachten

Gezocht: mensen met rugklachten!

Per jaar zijn er zoveel mensen die rugklachten krijgen. Sommige sporadisch en andere vaak of altijd. En dit heeft en flinke impact op je leven!

En wist je dat ook schouderklachten, nekklachten, hoofdpijn uit de nek etc uit de rug voortkomen?

Thuiswerkplekken

De afgelopen twee jaar zijn rugklachten flink toegenomen! Een mogelijke oorzaak kan zijn dat we nu met regelmaat werken aan de keukentafel. Noodzakelijk met de maatregelen van nu maar niet goed voor je zithouding.

Tel daar stress bij op en een gebrek aan beweging en sport en je hebt alle ingrediënten voor rugklachten bij elkaar. 

Daar gaan we iets aan doen!

 

DOE JE MEE MET ONZE CHALLENGE?

We gaan je 8 dagen lang meenemen in het gebruik van essentiële oliën om de pijnklachten de baas te kunnen en we gaan je meenemen in een aantal oefeningen, die de werking van de olie ondersteunen.

We starten met een workshop om uit te leggen hoe de oliën ingezet kunnen worden en welke oefeningen je mag doen (5min per dag)

 

Vanuit een van mijn therapie methode neem ik je mee in oefeningen die samen met de olie een werkelijk verschil kunnen gaan maken voor je rug.

Daarna gaan we 8 dagen lang gezamenlijk de oliën gebruiken en na 8 dagen sluiten we wederom af met een workshop. Hier meten we de resultaten van alle deelnemers en leggen je uit hoe de oliën werken en hoe je er eventueel aan kunt komen.

DIT IS JE KANS! Om gratis mee te doen en zelf te ervaren wat een essentiële olie voor jou zou kunnen betekenen.

Voorwaarden:

Je heb nog geen account bij doterra of je zit in ons team. Weet je dat niet zeker? Vraag het rustig even na bij mij of bij de persoon die jou ingeschreven heeft.

WIL JE MEE DOEN?

Geef je snel op via dan kan ik de samples zo snel mogelijk toesturen!

mail: oilmanianederland@gmail.com of 06-13515191

Data:

7 februari om 20.00 via ZOOM de eerste workshop

16 februari om 20.00 uur de tweede workshop via ZOOM