Herfst Tour

Zaterdag  6 november 2021 hebben we een herfsttour gedaan in Marum. Wat was het fijn om mensen weer even te zien en met elkaar samen te zijn!

We hebben de dag opgedeeld, in de ochtend voor de mensen die delen en bouwen met de olie. En in de middag voor gebruikers.

In de middag hebben we de tijd benut om in groepjes 8 verschillende workshops te doen. Zo kon iedereen echt de olie ervaren, vragen stellen en zelf iets doen.

 

Ons team.

Zie hier ons hele team wat mee gewerkt heeft aan deze dag. En een bijzondere dag was t zeker!

En wat ben ik dan blij en trots op alle gepassioneerde bouwers en alle kennis die we in ons team hebben! En dat ze zo graag deze kennis delen met iedereen. 

Miranda Valentijn

Miranda heeft mensen geholpen om zelf een heerlijke sugarscrub te maken. Met puur natuurlijke ingrediënten. En uiteraard essentiële oliën. Heel simpel om te maken en ook erg leuk om samen met je kinderen te gaan doen. 

Henny Hoekstra en Krysia Linker

Beide voetreflex therapeuten hebben mensen geleerd hoe je een simpele voetmassage bij jezelf kunt doen. Geheel ondersteund met essentiele olien. Zo heb je altijd iets waarmee je jezelf weer een zetje richting gezondheid en balans kunt geven. Deze dames hadden een prachtig boekje gemaakt wat iedere deelnemer erbij kreeg met alle info overzichtelijk erbij. 

Hellen Venix

Ik heb hier een uitleg gegeven over de chakra’s en essentiële oliën met vele rollers met recepten om ze gelijk te ervaren. Uiteraard zijn de recepten gedeeld op de dag zelf.

Loes Krijger en Karen Bakker

Zij zouden een itovi scan doen maar je zult altijd zien dat die het dan op de dag zelf even niet wil doen. Geen nood! Deze dames weten zo veel van oliën dat er alsnog veel kennis gedeeld kon worden. Via kaarten die je kunt trekken over de oliën werd er uitleg gegeven over de achtergrond en gebruik van de olie mbt de vraag van de persoon. Mensen kwamen hier heel blij vandaan!

Reina Lubbinge en Ramona Bouw

Hebben alle mensen mee genomen in de heerlijke handmassage die bij de aromatouch training hoort. Deze techniek is zo simpel toe te passen en heeft tegelijk zo’n diepwerkend effect dat t bijna noodzakelijk is om ‘m iedereen te leren! De animo was groot!

Hilly Loets

Heeft mensen mee genomen in een heerlijke meditatie!

Elsbeth Kuperus

Heeft mensen laten zien hoe je het basis pakket van doterra kunt inzetten als een compleet natuurlijk EHBO pakket. 

Nog veel meer!

We hadden nog een tafel met allerlei hapjes om mensen te laten ervaren wat je met olie in de keuken kon doen. 
Zo was er voor iedereen iets te vinden!

Terugkijkend op deze dag waren we moe en zeer voldaan!!!

Mooie opkomst

En een heerlijke ruime zaal.

Was jij er bij?

Wil je ons laten weten hoe je de dag ervaren hebt?

Loterij

Uiteraard hebben we onze eigen loterij gehouden. 

Upload Image...

Geef een antwoord