Stof verwijderen met een spray

Zeker als je zoals ik huisdieren hebt ligt stof in je huis er binnen no-time. En in de periode van verharen helemaal. 
Nu heb ik een hekel aan schoonmaken. Het voelt vaak zo nutteloos. Vandaag alles schoon en morgen ligt er weer van alles. Daarnaast hou ik niet van chemicaliën in mijn huis. Al jaren ben ik bezig mijn huis zo schoon mogelijk te houden van chemische troep en iedere keer weer kom ik een stap verder daarmee. 

Deze spray maakt t schoonmaakleven een stuk aangenamer! Doordat het stof echt opgenomen wordt heb je minder terug kerend stof en omdat het in een spray fles zit is het werkelijk zo makkelijk in gebruik!

Wat heb je nodig?

2 theelepels olijfolie

1 theelepel citroensap

1/4 cup azijn

1 cup warm water

5 dr lemongrass of lavender

(hier in huis is bij iedereen lemongrass favoriet. Ruikt heerlijk fris!)

Meng alle ingredienten in een glazen fles met spray dop. Goed schudden en nu is het al gebruiksklaar.

Voor gebruik spray je een kleine hoeveelheid op een van te voren vochtig gemaakt doekje. Haal het doekje over de oppervlaktes heen of spray eventueel rechtstreeks op de oppervlaktes. 

Door de olijfolie trekt het stof in je doekje en maak je snel, simpel en doeltreffend schoon.

Een reactie op “Stof verwijderen met een spray

Geef een antwoord